Servers
VPS Virtual Private Server
vink Flexibel: "Grow as you go"
vink 1 Gbps uplink
vink Root/Administrator toegang
vink Gegarandeerde resources
Meer info

Dedicated Server Dedicated Server
vink Geen investeringen
vink 1 Gbps uplink
vink Root/Administrator toegang
vink Gegarandeerde resources
Meer info

Een Virtual Private Server (VPS) is vaak een goede keuze in een doorgroei-scenario. U start bijvoorbeeld met een website in een shared hostingpakket. Beperkte kosten voor een startend concept. U groeit door en zet uw applicaties op een VPS. Deze virtuele server is op alle gebied uit te breiden en is bijgevolg een zeer flexibele oplossing.
Misschien groeit uw website zo sterk dat een eigen Dedicated Server (fysieke server) met volledige rekenkracht en bandbreedte de beste keuze wordt.

In de meeste gevallen is een VPS echter de beste oplossing. Door zijn grote flexibiliteit kan op relatief eenvoudige wijze bijvoorbeeld een cluster-omgeving worden opgezet op basis van Virtuele Servers om load-balancing toe te passen op zeer druk bezochte websites.

Colocation

Met colocation plaatst u uw eigen server-apparatuur in één van onze racks. Zo heeft u tegen minimale kosten, maximale vrijheid over het beheer van uw apparatuur, keuze van besturingssysteem en de bijbehorende software. Bovendien heeft u een optimaal beveiligde plek in onze systeemruimte en aansluiting op ons betrouwbare netwerk en powergrid.

Shortcuts
menuitem Servers - Overzicht
Een overzicht van onze verschillende server-oplossingen.
zijmenulijn
De meest flexibele server-oplossing met gegarandeerde resources.
zijmenulijn
U wil een eigen server maar geen zware investeringen.
zijmenulijn
Plaats uw server(s) in ons datacenter onder de meest optimale omstandigheden.
zijmenulijn
Servers