Systray

De voorbije jaren heeft Systray Solutions naam gemaakt als een bedrijf dat garant staat voor stabiliteit en een uitmuntende service. We hebben ervoor gekozen om zo min mogelijk afhankelijk te zijn van externe partijen, en vooral te investeren in zaken die we zelf ontwikkelen/implementeren. Dit laat ons toe om u steeds een gepaste oplossing aan te bieden.

Ons doel

Ons doel is onze klanten te voorzien van een volledig pakket internetvoorzieningen. Wij bieden u een gedegen IT-infrastructuur aan, die past bij uw bedrijf.

Service en kwaliteit

Wij zullen ons ten volle toeleggen op het leveren van een uitstekende service, zodanig dat u alle tijd kan spenderen aan het runnen van uw bedrijf. Het is al meerdere malen bewezen dat deze formule garant staat voor succes!

Niet de goedkoopste

Wij willen geen reclame maken met het feit dat wij de goedkoopste zijn. Zo schrikken we natuurlijk wel een aantal potentiële klanten meteen af! Maar als ondernemer zult u echter begrijpen dat bedrijven die roepen dat zij tegen de laagste prijzen leveren, bijna altijd bezuinigen op kwaliteit en service. En dat is nou net wat wij bij Systray niet doen. Wij willen u juist extra service bieden, zoals de modernste en betrouwbaarste servers, snelle netwerkverbindingen, hoge uptime, persoonlijke begeleiding, advies over de juiste aanpak en ook 24/7 online support buiten kantooruren. Overdag heeft u immers te weinig tijd in uw drukke werkschema om u ook nog eens druk te moeten maken over uw website.

Shortcuts
menuitem Over Systray
Wie en wat is Systray en waar staan we voor?
zijmenulijn
Hier vindt u onze Algemene Voorwaarden.
zijmenulijn
Hier komt u alles te weten over ons netwerk.
zijmenulijn
Onze infrasructuuur draait op 100% groene energie!
zijmenulijn
Onze klanten doen hun verhaal over hun ervaringen met onze diensten.
zijmenulijn
Hier vindt u al onze contactgegevens.
zijmenulijn